Carrier

Ontdek en ervaar de carrier sandwichpanelen van Cladding Point. Deze producten zijn ontwikkeld om in combinatie met een ophangsysteem verschillende soorten façades te kunnen aanbrengen waarmee een eigen identiteit aan uw pand gegeven kan worden.

Verdekte bevestiging
Brandwerend
PREMIUM ALPHA-AR FX CARRIER
PREMIUM ALPHA-AR CARRIER is een Business Line hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen biedt dit product vrijheid in esthetische uitstraling.
Zichtbare bevestiging
PREMIUM BETA-AR (KV) CARRIER
PREMIUM BETA-AR (KV) CARRIER is een Business Line hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen biedt dit product vrijheid in esthetische uitstraling…
Verdekte bevestiging
PREMIUM ALPHA DESIGN+ CARRIER
PREMIUM ALPHA DESIGN+ CARRIER is een Brucha hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen bied dit product vrijheid in esthetische uitstraling.
Zichtbare bevestiging
PREMIUM BETA DESIGN+ CARRIER
PREMIUM BETA DESIGN+ CARRIER is een Brucha hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen bied dit product vrijheid in esthetische uitstraling…
Verdekte bevestiging
PREMIUM ALPHA DESIGN+ CARRIER MobiPanel
MobiPanel is een innovatief en duurzaam systeem voor groene gevels in bestaande bouw en in nieuwbouwprojecten…

Recent bekeken producten

x Lijst wissen