“Hetzelfde sandwichpaneel, maar dan slimmer.”

Uw project wordt nog steeds aangekleed met een hoogwaardig sandwichpaneel van Cladding Point B.V. Echter is de data van het product sterk verbeterd! Dit komt onder andere door een ketensamenwerking waarbij hergebruik van het paneel gegarandeerd wordt en de milieu impact substantieel wordt verlaagd.

De Business Line is het private label van Cladding Point B.V. Een zeer uitgebreid assortiment gevel- en dak sandwichpanelen geproduceerd op diverse productielocaties. Leverbaar in een (FX brandwerend) PIR hardschuim en/of een FX minerale wol kern. Ook hier is onze uitdaging een Circulaire Bouweconomie.

Produceert al bijna 75 jaar hoogwaardige isolatiematerialen voor industriële en commerciële gebouwen. Een volwaardig assortiment aan sandwichpanelen die haar kwaliteit al bewezen heeft. Door de vele mogelijkheden en combinaties een vanzelfsprekendheid in de markt.

Het Premium assortiment is een hoogwaardige lijn van exclusieve sandwichpanelen. Gebaseerd op de bewezen kwaliteit van de Business Line en Brucha producten. Hiermee is voor architecten en opdrachtgevers een unieke vormgeving beschikbaar binnen een praktisch- en betaalbaar gevelsysteem.

De kracht van samenwerking

Cirpa® is ervan overtuigd dat uw ambitie en ons teamwork perfect samengaan. Wij adviseren de gehele keten van zand tot pand en kijken binnen het Cirpa® concept verder naar de toekomst. Wij staan graag voor u klaar.

Team Cirpa®