PREMIUM ALPHA-AR CARRIER is een Business Line hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen biedt dit product vrijheid in esthetische uitstraling. Dit product is ontwikkeld om in combinatie met een ophangsysteem verschillende soorten façades te kunnen aanbrengen waarmee een eigen identiteit aan het pand gegeven kan worden. Met de juiste berekeningen, adviezen en montage kunt u een secundaire gevelbekleding (incl. railsysteem) realiseren. Raadpleeg hiervoor altijd onze technische afdeling.

PREMIUM BETA-AR (KV) CARRIER is een Business Line hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen biedt dit product vrijheid in esthetische uitstraling. Dit product is ontwikkeld om in combinatie met een ophangsysteem verschillende soorten façades te kunnen aanbrengen waarmee een eigen identiteit aan het pand gegeven kan worden. Met de juiste berekeningen, adviezen en montage kunt u een secundaire gevelbekleding (incl. railsysteem) realiseren. Raadpleeg hiervoor altijd onze technische afdeling.

PREMIUM ALPHA DESIGN+ CARRIER is een Brucha hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen bied dit product vrijheid in esthetische uitstraling. Dit sandwichpaneel is ontwikkeld om in combinatie met een ophangsysteem verschillende soorten façades te kunnen aanbrengen waarmee een eigen identiteit aan het pand gegeven kan worden. Met de juiste berekeningen, adviezen en montage kunt u een secundaire gevelbekleding (incl. railsysteem) realiseren. Raadpleeg hiervoor altijd onze technische afdeling. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

PREMIUM BETA DESIGN+ CARRIER is een Brucha hardschuim sandwichpaneel. Naast de voordelen van het bouwen met geïsoleerde sandwichpanelen bied dit product vrijheid in esthetische uitstraling. Dit sandwichpaneel is ontwikkeld om in combinatie met een ophangsysteem verschillende soorten façades te kunnen aanbrengen waarmee een eigen identiteit aan het pand gegeven kan worden. Met de juiste berekeningen, adviezen en montage kunt u een secundaire gevelbekleding (incl. railsysteem) realiseren. Raadpleeg hiervoor altijd onze technische afdeling. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie. Ontdek de mogelijkheden in Eenvoud en Zekerheid.

Premium Design+ MobiPanel staat voor creatief omgaan met het ontwerpen en realiseren van groene gevels. Cladding Point en Mobilane zijn een samenwerking aangegaan zodat er op een eenvoudige en verantwoorde manier een circulaire gevel met een eigen identiteit ontworpen kan worden. 

MobiPanel is een innovatief en duurzaam systeem voor groene gevels in bestaande bouw en in nieuwbouwprojecten. De nieuwste generatie verticaal groen van Mobilane, speciaal ontwikkeld om toekomstbestendig en duurzaam bouwen nog toegankelijker te maken. Dit unieke modulaire MobiPanel systeem met verwisselbare plantcassettes in twee maten gecombineerd met de Design+ ALPHA carrier sandwichpanelen maakt het mogelijk om gevels een duurzame en levendige uitstraling te geven. Raadpleeg hiervoor altijd onze technische afdeling. Met dit product leveren wij een bijdrage aan de Circulaire Bouweconomie.